Wij hebben enkele malen gebruik gemaakt van de diensten van Organisatie ID voor het organiseren van (inter)nationale congressen. Wij waren zeer tevreden over de professionele ondersteuning. Alle administratieve en logistieke taken werden ons uit handen genomen waardoor wij ons volledig op de inhoud konden concentreren. Daarbij assisteerde Organisatie ID ons bij de inschrijvingen, betalingen, het zoeken van sponsoren en het maken van handige Apps. Door de samenwerking in Organisatie ID werd het organiseren van een congres een feest!”

Prof. Luuk Rietveld
TU Delft

“Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Organisatie-ID. Het enthousiaste team organiseert voor ons de internationale congressen. Zij doen dat professioneel, state-of-the-art en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Monique Bekkenutte
Koninklijk Nederlands Waternetwerk

“Als bestuur van IWC zijn wij zeer tevreden met onze partner Organisatie ID. De congressen worden uitstekend verzorgd en ruim op tijd georganiseerd, dit geeft ons als bestuur de rust en extra tijd om op de inhoud te focussen.”

Martien den Blanken
PWN

Organisatie ID was de organisator van de nationale zwembadbranche congres op dinsdag 17 maart 2015 te Amsterdam met circa 200 deelnemers. Het congres was georganiseerd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen en werd gevolgd door een internationaal zwembad congres op 18-20 maart 2015. Tijdens het nationale congres was Organisatie ID verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken, zoals aankondigingen, mailing, congreslocatie, drukwerk, website, congres-app, registratie, catering, techniek, communicatie met sprekers, eigenlijk alles behalve de keuze van de onderwerpen en de inhoud van de lezingen. Het congres was goed georganiseerd en eventuele losse eindjes werden tijdens de dag ongemerkt en professioneel opgelost. Organisatie ID was voor ons een professionele organisatiepartner die de organisatorische zaken van ons overnam zodat wij ons volledig konden richten op de selectie van de onderwerpen en de inhoud van het congres.

Maarten van Keuten
Hellebrekers Techniek

“Organisatie ID daagt de organisatie uit en is niet snel tevreden met een oplossing en weet daardoor te bereiken dat resultaten worden geboekt.”

Doek Lieber
Arcadis

Uw input is belangrijk voor ons!

Ons team vindt een goede relatie met haar klanten belangrijk. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Misschien heeft u ideeën of suggesties over hoe wij u nog beter of anders van dienst kunnen zijn. Wij horen dit graag want samen bereiken we meer dan alleen en uw hulp is daarbij van harte welkom.

Als u een congres of bijeenkomst heeft bezocht horen wij graag uw feedback.

Telefoon:
0031 (0) 85-201 0960

Email:
info@organisatieid.nl

Schrijf uw ervaring met Organisatie ID?

Referenties
Bezig met versturen